Imagine 1Imagine 2Imagine 3Imagine 4Imagine 5Imagine 6Imagine 7Imagine 8Imagine 9Imagine 10

Despre noi

SC TOPODELTAPAD SRL s-a născut din dorința de afirmare a doi studenți ai facultății de Geodezie și cu sprijinul și la îndemnarea atentă a doi oameni experimentați cu ani mulți de practică în domeniile cadastrului, topografiei și geodeziei.

Astfel, în septembrie 2005, firma își definitivează statutul și se înregistrează la camera de comerț având pe atunci doar un singur angajat, în persoana domnului Păun Ștefan, care ocupă și astăzi funcția de director și care coordonează activitatea și echipa actuală.

Echipa şi-a lărgit cu timpul aria de activitate pentru a oferi clienţilor şi colaboratorilor noştri un pachet de servicii cât mai complet.

Prin urmare, din anul 2012, oferim şi:

  • servicii de evaluare a bunurilor imobile si a bunurilor mobile
  • întocmirea de Certificate Energetice - prin partenerii noştri DEFIGO

De-a lungul anilor, firma și-a îmbunătățit în permanență modul de lucru, dar a rămas neschimbată la capitolul profesionalism în execuția lucrărilor, corectitudine și promptitudine.

Firma noastră a făcut investiții în fiecare an pentru a putea asigura calitatea lucrărilor executate și de a spori tipurile de lucrări, astfel că astăzi, suntem capabili să executăm orice tip de lucrare din domeniul cadastrului, topografiei și geodeziei, domeniu în care firma este și autorizată de către ANCPI.